Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Atriumfibrilleren.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Atriumfibrilleren.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

leeuwin

Geschreven op: Donderdag 17 Mei 2018 om 12:58
Ongepast of beledigend?

Is er iemand die amiodaron gebruikt en last heeft van bijwerkingen? 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: alie de sterke op Woensdag 27 Februari 2019 om 19:19 Ongepaste reactie?

ik gebruik amiodaron
heb veel bijwerkingen
onderandere iedere dag maag en slokdarm problemen
en doodmoe hier voor gebruikte ik flecainide maar mocht het niet meer gebruiken ,te gevaarlijk voormij volgens de cardioloog ,ik wil zo graag stoppen met de amiodaron maar durf het niet ik vind de hartritme storing dood eng ik ben anderhalf jaar geleden gecatheteriseert na twee stille hart infarcten en twee stents gekregen weet iemand of er nog een andere medicijn voor het atrium fibrelleren ik gebruikt ook nog twee seloceen en amlopidipine plus acenocaumarol en zocor wie weet raad groeten alie


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Atriumfibrilleren.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)