Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Atriumfibrilleren.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Atriumfibrilleren.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Carla

Geschreven op: Woensdag 9 Mei 2018 om 07:48
Ongepast of beledigend?

Hallo allemaal,

Sinds Oktober 2017 heb ik rare aanvallen mijn hart gaat op hol, ik heb het benauwd, ben duizelig , misselijk, druk op mijn borst, na een aanval, ga ik rillen en heb ik het koud, en ben dan mijn volledige conditie kwijt. als ik dan een trap op loop moet ik op adem komen. lig tegenwoordig om half vijf op bed want dan ben ik heel moe. duurt twee weken en daarna weer voorzichtig opbouwen. tot de volgende aanval soms 3 uur achter elkaar daarna zie ik wazig ben duizelig en heel moe. heb inmiddels drie keer in het ziekenhuis gelegen ben gecatheteriseerd maar mijn hart is goed zeggen de artsen ben een vrouw van 58 jaar en ben van de 1 op de andere dag beperkt geworden. kan niet meer autorijden omdat ik regelmatig duizelig ben. ben nog steeds zoekende naar wat er precies met me gebeurd en wat is de oorzaak. heeft iemand dezelfde ervaring? alvast bedankt voor de reactie groetjes Carla 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: silvie op Maandag 4 Juni 2018 om 23:39 Ongepaste reactie?

stop met amiodarone is puur gif.google maarop bijwerkingen


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Atriumfibrilleren.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)