Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Atriumfibrilleren.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Atriumfibrilleren.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

cherique

Geschreven op: Donderdag 1 Maart 2018 om 11:26
Ongepast of beledigend?

Ik heb in maart vorig jaar een ablatie gehad voor een boezemflutter. Ongeveer tweeeneenhalf jaar geleden werd ik met de ambulance voor het eerst naar de hartbewaking gebracht met een boezemflutter. Hier werd eerst de nodige medicatie via infuus geprobeerd, wat niet het gewenste effect gaf. Kreeg toen voor de eerste keer de cardioversie onder een roesje, ook dit gaf niet het beoogde resultaat. Uiteindelijk na het slikken van tabletten ging de hartslag langzaam weer omlaag. Sindsdien nog enkele malen in het ziekenhuis gelegen met te lage hartslag en flinke pijn op de borst, twee keer flutter met cardioversie behandelt en met boezem-fibrilleren. De medicatie gaf een te lage bloeddruk of hartslag of helpt toch niet voldoende. Veel last van zowel flutter als fibrilleren. Advies cardioloog ablatie. Dus dit gedaan voor de boezemflutter. Ik lag binnen 3 minuten huilend en gillend van de pijn op de behandelings-tafel. Ik schaamde me rot. Hierna kreeg ik pijnstiller en roesje. Het laatste kwartier was ik weer bij kennis en doorstond de pijn. Een dag later hoorde ik dat de operatie met moeite was geslaagd en bleek, dat bij het aanprikken per ongeluk een slagader was geraakt. Hierdoor kon ik niet naar huis, want dit moest eerst gedicht worden met een soort hars. Dit zou zonder verdoving worden ingespoten in de lies. De lies was inmiddels behoorlijk opgezwollen, blauw en pijnlijk bij aanraking, dus een zeer vervelende behandeling. Al met al geen goede ervaring en het zkh waren ze ook niet echt patient vriendelijk. Hierna nog enkele weken ellende gehad van de slagaardeliijke bloeding, waaronder ook een bloedtransfusie. Bij nacontrole zei de cardioloog; dat de volgende ablatie onder narcose zal gebeuren. De eerste maanden nog regelmatig last van boezemfibrilleren, hierna zo goed als verdwenen. Wel medicatie gehouden. Nu sinds 4 weken opeens weer bijna elke dag last van ritmestoornissen (boezemfibrilleren ). Cardioloog had het bij laatste controle wel over ablatie, maar het ging eigenlijk heel erg goed. Heb veel angst voor naalden over-gehouden door de vorige ablatie en het ziekenhuis vond ik ook zeer vervelend naar mij als patient toe. Ik weet nog niet of ik het wel weer zou aandurven om een ablatie te laten doen?
Wat adviseren jullie !!!

 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Atriumfibrilleren.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)