Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Atriumfibrilleren.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Atriumfibrilleren.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

yvon

Geschreven op: Donderdag 27 Juli 2017 om 20:30
Ongepast of beledigend?

Ik heb sinds oktober 2013 last van boezemfibrilleren. In de loop der tijd worden de aanvallen langer en frequenter. Tot 2 maanden geleden ongeveer om de 10 dagen en zo''n 8 tot 12 uur. Ik slikte metropolol retard 1 x per dag 50 mg en bij een aanval nog eens 0,25 mg snelwerkende. Per 1 juni nieuwe medicatie gekregen FlecaÔnide . Dit zou het ritme beter reguleren. Helaas miks is minder waar. De aanvallen werden wel korter maar de frequentie nam steeds meer toe en sinds een week zit ik op 2 aanvallen per dag. Mijn vraag: heeft iemand ervaring met dit medicijn? 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Brit op Zondag 30 Juli 2017 om 10:11 Ongepaste reactie?

Hoi Yvon,,
Bij mij helf niet 1 tablet.
Sotalol gehad werd ik depressief van,toen verapamil hoofdpijn niet normaal,,ik heb toen cardioversie gehad met tambocor hielp ook niet gelijkde hartscock maar heeft ook maar een paar uur geduurd,dus toen dezelfde weer naar het ziekenhuis voor cardioversie is toen niet door gegaan maar heb amiodoran gekregen en bisoprol en plastabletten zat vol met vocht kon niet meet lopen hapte naar adem.Toen ben ik aangemeld voor ablatie in Nieuwegein en nu word het een mini maze operatie,7 augustus voor gesprek en daarna allerlei onderzoeken,ik kan zo niet leven kortaf en nog steeds een hart wat op hol slaat en geen energie.
Gr.brit


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Atriumfibrilleren.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)