Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Atriumfibrilleren.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Atriumfibrilleren.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

rex

Geschreven op: Zaterdag 20 Mei 2017 om 17:39
Ongepast of beledigend?

Is er verband tussen boezemfibrilleren en plasaandrang? 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Joos op Dinsdag 9 Januari 2018 om 17:21 Ongepaste reactie?

Dat vraag ik me dus ook al een tijdje af. Heb nu een jaar of vijf Afib, ben 71; het begint altijd ''s nachts en duurt ongeveer 12 uur; de dag ervůůr moet ik veel vaker plassen dan normaal, lijkt wel een soort vooraankondiging. Iemand ook dgl ervaring?


Geschreven door: Engelien op Donderdag 11 Januari 2018 om 00:26 Ongepaste reactie?

Mijn partner heeft sinds 6 weken Bf en we hebben zeker de ervaring dat dit het plassen en vooral s nachts stimuleert


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Atriumfibrilleren.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)