Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Atriumfibrilleren.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Atriumfibrilleren.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Jos

Geschreven op: Zaterdag 1 April 2017 om 12:14
Ongepast of beledigend?

Hallo, mijn naam is Jos en ben 45 jaar.

Ook hier een diagnose boezemfibrileren. Vorig jaar een paar keer duidelijk opgetreden bij inspanning (wielrennen). Onlangs tweemaal buiten de inspanning om, meer spontaan. Beide keren naar het ziekenhuis gebracht. De eerste keer zakte het hart uit zichzelf naar een normaal ritme. De laatste keer heb ik een cardioversie (stroomstoot) gekregen.

Nu ben ik op Solatol gezet (tweemaal 80mg per dag) en volgt er nog een holteronderzoek, ECG en gesprek met de cardioloog. Vorig jaar het hart al eens bekeken met ECG en film, toen klinisch in goede conditie.

Het onverwachte optreden in combinatie met de angstaanval die er op volgt is bijzonder onprettig. Je hebt gewoon het gevoel dat je ter plekke het loodje gaat leggen. Voel me pas weer relaxed als ik onder medisch toezicht kom (ambu/ziekenhuis).

Gezien mijn leeftijd en sportwens hoop ik op een ablatie. Wat me opvalt is dat ik vooral verhalen lees over ablaties die niet lukken of meermaals opnieuw uitgevoerd moeten worden. Ook over de medicijnen meer negatieve verhalen dan positieve. Ben maar opgehouden met alles te lezen. Zouden de succesverhalen minder gedeeld worden?

Voor nu de komende weken de onderzoekjes en gesprek met cardioloog afwachten en zien hoe de medicatie aanslaat. Spannende tijd.  

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Atriumfibrilleren.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)