Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Atriumfibrilleren.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Atriumfibrilleren.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

joao

Geschreven op: Zondag 26 Februari 2017 om 22:08
Ongepast of beledigend?

Ik, man van 63 jaar heb sinds de kerst last van AF, reeds tweemaal een cardioversie gehad, doch helaas niet geslaagd.
Wel heb ik ontzettend last van bijwerkingen, welke beta-blokker ik ook gebruik, naast ernstige lichamelijke klachten is ook mijn depressie/angststoornis na 3 jaar weer teruggekomen, komende dinsdag weer een cardioversie, mocht het wel of niet slagen, ik ga in ieder geval niet door met de huidige medicijnen gezien mijn depressie. Mijn vraag is of iemand zich hier in herkend en misschien advies heeft.Vast bedankt!! 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Brit op Dinsdag 21 Maart 2017 om 17:41 Ongepaste reactie?

Ik herken hier alles in.Vorig jaar november boezemfibrilleren gekregen en Sotalol daar voor gehad en in een vreselijke depressie geraakt niet normaal,dus stoppen met die medicatie maar je bent niet van je depressie af dat is het ergste.


Geschreven door: lente 18 op Zaterdag 24 Maart 2018 om 10:54 Ongepaste reactie?

Ook ik herken me zelf in deze berichten. Vrouw 70 jaar sinds paar jaar last van boezemfibrilleren en licht lekkende hartklep. Bijwerkingen van alle medicijnen die ik krijg. Ze helpen overigens wel tegen hoge bloeddruk en wat minder fibrilleren. Maar wat een ellende: niet slapen en als ik wat slaap nachtmerries en vreemde angstige gewaarwordingen. Uitslag, jeuk, duizelig, wazig zien, rare heftige hoofdpijn en inderdaad depressief. Vannacht was het zo erg dat je de neiging hebt ergens van af te springen, om het maar op te laten houden. Daarnaast frigide en vermoeidheid. Evenzo bloedverdunners en niet te vergeten kilo,s aankomen en nog steeds dikke voeten. Heb het idee dat de cardioloog het niet helemaal begrijpt en als vrouw niet zo serieus genomen wordt. Worden medicijnen al op (oudere) vrouwen getest?? Waarschuwt voor bloedstolsels. Maar hoe vaak dit werkelijk gebeurt weet niemand, dus je kunt het risico niet afwegen. Ik heb de neiging alleen medicijnen in te nemen als de ritmestoornis opkomt. Je betaalt ong. 250 euro voor consult maar gesprek nauwelijks mogelijk. Snel, snel ,snel. Om hopeloos van te worden.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Atriumfibrilleren.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)