Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Atriumfibrilleren.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Atriumfibrilleren.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Mechtild

Geschreven op: Vrijdag 30 December 2016 om 12:22
Ongepast of beledigend?

Ik ben 58 jaar en onlangs is bij mij boezemfibrilleren geconstateerd. Eind januari vindt er een cardioversie plaats. Er werden medicijnen voorgeschreven: een betablokker, een bloedverdunner en iets tegen hoge bloeddruk. Sinds ik die medicijnen slik, nu zo ongeveer 4 weken, heb ik 1x weer last gehad van boezemfibrilleren.

Mijn vragen:

- Is het mogelijk om op enig moment weer te stoppen met de medicatie?
- Kan boezemfibrilleren ''genezen'', bijvoorbeeld door die cardioversie? En kun je dan eventueel stoppen met medicatie?
- Is die cardioversie nog wel nodig nu ik geen klachten meer heb?
- Ik ben de laatste tijd futloos, moe, somber en heb regelmatig last van misselijkheid en diarree. Kan dat door de medicijnen komen? De bijsluiters vermelden een enorme hoeveelheid mogelijke bijwerkingen. Nou wil ik daar niet al teveel waarde aan hechten, ik ben eerder benieuwd naar jullie ervaringen met het gebruik van medicatie.

Ik zou het fijn vinden wanneer jullie reageren op mijn vragen.
 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Brit op Zondag 30 Juli 2017 om 10:16 Ongepaste reactie?

Ik slik ook een medicijn voor boezemfibrilleren ben moe en futloos nergens zin in maar krijg nu mini maze operatie in de hoop op beter leven.Van alle meccijnnen heb ik vreselijke bijwerkingen,niet normaal

Groet,
Brit


Geschreven door: harry 73 jaar op Maandag 2 Oktober 2017 om 19:41 Ongepaste reactie?

3x cardioversie ondergaan, 1x mini-maze en 3x ablatie.
cardioloog van Driel raadt mij aan een 4e ablatie te ondergaan. wie heeft ervaring met hem i.v.m. boezemfibrilleren en bij wie is dit ook zo gegaan? ik voel wel wat verbetering, maar ben nog steeds moe, moet veel geeuwen en vaak emotioneel. wie herkent deze verschijnselen?


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Atriumfibrilleren.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)